Brending i Rebrending / Grafički Dizajn

Brend je nešto čemu se veruje! Brend nije samo logo ili korporativni identitet, brend živi u ljudima. Primarni zadatak naše agencije je transformacija tradicionalnih biznisa u brendove. Predstavićemo Vam strategije sa kojima dolaze brilijantni rezultati na duže staze. Do sada, transformisali smo više od 100 biznisa u brendove, hajde sada da transformišemo i tvoj!

seo services

Usluge Brendinga i Rebrendinga

Zašto Brending?

Da li ste primetili da je sve više oglasa koji potiču od plaćenog oglašavanja? Šta mislite, vremenom ko će se istaći? Odgovor je isključivo BREND! Sada je vreme da počnemo sa brendingom Vašeg preduzeća!

Strategije Brendinga

Pre bilo kakvog koraka, najpre mora da se napravi pobednička strategija za Vaš biznis! Ovo je jedan od najvažnijih segmenata, zato što ako se ne uradi dobro, može imati potpuno kontra efekat i možda uništiti brend!

Širenje Svesti o Brendu

Širenje svesti o brendu je veoma komplikovan proces, gde je potrebno da Vaš brend dođe do potencijalnog kupca, generiše ga i poveže ga sa Vašim brendom. Naše jedinstvene metode su proverene i daju odlične rezultate!

Usluge Grafičkog Dizajna

Logo Dizajn

Logo je stvar koja prva stupi u kontakt sa posetiocem Vašeg brenda, ostavi utisak i ostane u glavi ili se potpuno odstrani od strane posetioca. Jedistvena rešenja su spremna i čekaju na Vaš zahtev!

Dizajn Kontenta za Društvene Mreže i Oglase

Vremenom, postavili su se određeni strandardi vezani za kontent na Društvenim Mrežama i Oglašavanju u Digitalnom Marketingu. Oglas koji nije dovoljno zanimljiv je loš oglas, a profil koji nema kvalitetan i unikatatan kontent je loš profil.

Korporativni Identitet

Pružamo kompletna rešenja što se tiče Korporativnog Identiteta kao što su Dizajn Vizit Karti, Dizajn Bilborda, Dizajn Postera i Flajera, Dizajn Kataloga i Brošura, Dizajn Menija, Dizajn Pakovanja, Dizajn Majica i slično.

specialized awarded branding agency

Kako pravilno odabrati Brending agenciju?

Ukoliko je na sva 3 postavljena pitanja Vaš odgovor "DA", onda je Webolex Marketing Agencija pravi izbor za Vaš brend!

  • Marketing Agencija

    Da li marketinška agencija sa kojom trenutno sarađujete nema odlične rezultate? Ili još uvek ne radite ni sa jednom marketing agencijom, a smatrate da je potrebna Vašem poslovanju?

  • Marketinške Usluge

    Da li ste videli uslugu koja Vam je potrebna na našem sajtu, ili možda niste videli baš tu uslugu ali smatrate da bi naš marketing tim bio kompententan da je pruži?

  • Posvećeni Marketing Timovi

    Kako bi se osećali kada bi znali da u Webolex Marketing Agenciji samo jedan tim smišlja i implementira rešenja samo za Vaš brend?

FAQs

Koje sve usluge pruža Webolex Digital?
Sve vrste digitalnog marketinga, menadžmenta, konsaltinga, oglašavanja, brendiranja, grafičkog dizajna, video produkcije, copywritting-a, izrade softvera i seo optimizacije.
Koje vrste ugovora Webolex Digital ima?
Mesečni ugovor - fokus na mesečnim targetima, fixan budžet.
Trajni ugovor - fokus na trajnim targetima, fixan budžet.
T&M ugovor - klijenti plaćaju po satnici i realnom radu
Koje zemlje pokrivaju Vaše usluge?
Mi smo internacionalna marketing agencija koja radi za klijente širom sveta.
Šta znači "Posvećeni Timovi"?
Timovi stvoreni da implementiraju najbolje rešenje za Vaše zahteve. Jedan posvećen tim radi samo sa jednim klijentom, davajući klijentu potpunu pažnju i posvećenost.
Šta je sa uslugama kojih nema na websajt-u?
Pružamo full-service rešenje i nije sve uvršteno na sajt. Uvek imamo rešenje za Vaše zahteve, kontaktirajte nas.
webolex digital about us
webolex digital quote

“Veoma dobar proizvod ili usluga može biti loš ako se ne hendluje kako zaslužuje, razmislite o tome pre nego što angažujete marketing agenciju ili marketing eksperta.”

Alex Z.
CMO @ Webolex Digital (UK)