SEO Optimizacija

(Rangiranje na Google-u)

Prilikom pretraživanja na internetu od strane korisnika, analizom je dokazano da 70% korisnika odabere rezultat isključivo na prvoj strani pretraživača i veoma je važno za Vaš brend da se prikažete na prvoj stranici prilikom unosa određenih ključnih reči kada potencijalni klijent pretražuje usluge ili proizvode koji Vaš brend nudi. Naši sertifikovani stručnjaci pružiće Vam vrhunsku uslugu iz oblasti SEO Optimizacije koja će pomoći da se Vaš website rangira.

seo optimization services

Usluge SEO Optmizacije

SEO Analiza

Analiza je prvi segment kod SEO Optimizacije, gde naši sertifikovani stručnjaci analiziraju Vaše zahteve i kreiraju dugoročnu strategiju za SEO Optimizaciju Vašeg web sajta.

Istraživanje Ključnih Reči

Potrebno je da odredimo tačne ključne reči koje bi bile najbolje za rangiranje Vašeg web sajta na pretraživačima. Istraživanje se radi detaljno, kako bi se dobilo najbolje neophodno rešenje.

On-page SEO Optimizacija

SEO Optimizacija na samom veb sajtu, prateći analizu, organizaciju i implementaciju Schema.org formata, unapređujući elemente poput headlines, codes, meta elements, performanse web sajta, brzine učitavanja sajta i slično.

Off-page SEO Optimizacija

Off-page SEO Optimizacija uključuje kompletnu optimizaciju svega izvan samog web sajta, kao što je strategija developmenta, kreiranje i optimizacija naloga na raznim društvenim mrežama, kampanje, link building-a i pisanje bloga.

Kontent Marketing

Da li ste ikada čuli da kontent kralj marketinga? Kreiramo sve vrste kontenta poput foto i video kontenta za društvene mreže i blog postove. Naša kontent produkcija će ispuniti sva Vaša očekivanja i dati neverovatne rezultate!

Lokalizacija

Lokalizacija je veoma važna za sve tipove biznisa. Naša marketing agencija sa kompletnom uslugom pomoći će Vam pri lokalizaciji brenda, poput postavljanja biznisa na Google Maps i kreiranje profesionalnog naloga za Google My Business.

specialized seo agency

Kako pravilno odabrati agenciju za SEO Optimizaciju?

Ukoliko je na sva 3 postavljena pitanja Vaš odgovor "DA", onda je Webolex Marketing Agencija pravi izbor za Vaš brend!

  • Marketing Agencija

    Da li marketinška agencija sa kojom trenutno sarađujete nema odlične rezultate? Ili još uvek ne radite ni sa jednom marketing agencijom, a smatrate da je potrebna Vašem poslovanju?

  • Marketinške Usluge

    Da li ste videli uslugu koja Vam je potrebna na našem sajtu, ili možda niste videli baš tu uslugu ali smatrate da bi naš marketing tim bio kompententan da je pruži?

  • Posvećeni Marketing Timovi

    Kako bi se osećali kada bi znali da u Webolex Marketing Agenciji samo jedan tim smišlja i implementira rešenja samo za Vaš brend?

FAQs

Koje sve usluge pruža Webolex Digital?
Sve vrste digitalnog marketinga, menadžmenta, konsaltinga, oglašavanja, brendiranja, grafičkog dizajna, video produkcije, copywritting-a, izrade softvera i seo optimizacije.
Koje vrste ugovora Webolex Digital ima?
Mesečni ugovor - fokus na mesečnim targetima, fixan budžet.
Trajni ugovor - fokus na trajnim targetima, fixan budžet.
T&M ugovor - klijenti plaćaju po satnici i realnom radu
Koje zemlje pokrivaju Vaše usluge?
Mi smo internacionalna marketing agencija koja radi za klijente širom sveta.
Šta znači "Posvećeni Timovi"?
Timovi stvoreni da implementiraju najbolje rešenje za Vaše zahteve. Jedan posvećen tim radi samo sa jednim klijentom, davajući klijentu potpunu pažnju i posvećenost.
Šta je sa uslugama kojih nema na websajt-u?
Pružamo full-service rešenje i nije sve uvršteno na sajt. Uvek imamo rešenje za Vaše zahteve, kontaktirajte nas.
webolex digital marketing agency
webolex digital quote

“Veoma dobar proizvod ili usluga može biti loš ako se ne hendluje kako zaslužuje, razmislite o tome pre nego što angažujete marketing agenciju ili marketing eksperta.”

Alex Z.
CMO @ Webolex Digital (UK)