Produkcija za Video Sadržaj

Unikatan video sadržaj je veoma važan kada je upitanju prezentovanje Vašeg biznisa koristeći digitalni marketing. Kada je video content unikatan, to prepoznaje i nagrađuje algoritam svih društvenih mreža. Pružamo potpuno rešenje kada su u pitanju usluge snimanja video sadržaja zajedno sa našim internim scenografima, producentima i kamermanima. Posedujemo više lokacija za snimanje i kvalitetnu opremu. Takođe sarađujemo sa više od 100 modela glumaca iz celog sveta i imamo mogućnost kreiranja video sadržaja na više od 20 jezika.

video content production services

Agencija za Video Content

Zašto Vam je potreban unikatan video sadržaj?

Algoiritmi svih društvenih mreža su misteriozni za većinu ljudi, dok se naša agencija vrlo dobro slaže sa algoritmima prateći stalne promene i trendove. Algoritmi prepoznaju i nagrađuju jedinstven i edukativan video sadržaj pod određenim uslovima i pravilima.

Kako izrađujemo video sadržaj za Vas REMOTELY?

Odgovor je veoma lako. Nakon što napravimo detaljnu analizu, strategiju i odabir glumca, stupamo u akciju. Posle scenografa, producenata i kada svi ostali završe svoj deo posla, prikažemo Vam celokupan koncept i kada Vi odobrite isti, snimanje počinje!

Širenje Svesti o Brendu sa Video Sadržajem

Video sadržaj drastično ubrzava podizanje svesti o brendu. Pratioci brenda žele lice, glas i priču i za Vaš brend nije više dovoljno napraviti sliku, postaviti oglas i čekati rezultate. Video content je budućnost modernog marketinga!

specialized awarded branding agency

Kako pravilno odabrati agenciju za Video Sadržaj?

Ukoliko je na sva 3 postavljena pitanja Vaš odgovor "DA", onda je Webolex Marketing Agencija pravi izbor za Vaš brend!

  • Marketing Agencija

    Da li marketinška agencija sa kojom trenutno sarađujete nema odlične rezultate? Ili još uvek ne radite ni sa jednom marketing agencijom, a smatrate da je potrebna Vašem poslovanju?

  • Marketinške Usluge

    Da li ste videli uslugu koja Vam je potrebna na našem sajtu, ili možda niste videli baš tu uslugu ali smatrate da bi naš marketing tim bio kompententan da je pruži?

  • Posvećeni Marketing Timovi

    Kako bi se osećali kada bi znali da u Webolex Marketing Agenciji samo jedan tim smišlja i implementira rešenja samo za Vaš brend?

FAQs

Koje sve usluge pruža Webolex Digital?
Sve vrste digitalnog marketinga, menadžmenta, konsaltinga, oglašavanja, brendiranja, grafičkog dizajna, video produkcije, copywritting-a, izrade softvera i seo optimizacije.
Koje vrste ugovora Webolex Digital ima?
Mesečni ugovor - fokus na mesečnim targetima, fixan budžet.
Trajni ugovor - fokus na trajnim targetima, fixan budžet.
T&M ugovor - klijenti plaćaju po satnici i realnom radu
Koje zemlje pokrivaju Vaše usluge?
Mi smo internacionalna marketing agencija koja radi za klijente širom sveta.
Šta znači "Posvećeni Timovi"?
Timovi stvoreni da implementiraju najbolje rešenje za Vaše zahteve. Jedan posvećen tim radi samo sa jednim klijentom, davajući klijentu potpunu pažnju i posvećenost.
Šta je sa uslugama kojih nema na websajt-u?
Pružamo full-service rešenje i nije sve uvršteno na sajt. Uvek imamo rešenje za Vaše zahteve, kontaktirajte nas.
webolex digital marketing agency
webolex digital quote

“Veoma dobar proizvod ili usluga može biti loš ako se ne hendluje kako zaslužuje, razmislite o tome pre nego što angažujete marketing agenciju ili marketing eksperta.”

Alex Z.
CMO @ Webolex Digital (UK)