Digitalni Marketing i Oglašavanje na Internetu

Marketing agencija sa kompletnom uslugom pomoći će pri skaliranju Vašeg biznisa, poboljšanje konverzija i ostalih ciljeva, kao i podizanje brenda na veću lestvicu. Naši sertifkovani stručnjaci pomoći će pri dobijanju boljih rezultata u digitalnom marketingu i oglašavanju Vašeg biznisa, jer da ne budemo skromni, glavni cilj digitalnog marketinga i jeste na kraju rezultat i svaki potez koji nema rezultate smatra se bačenom investicijom.

webolex digital marketing agency services

Usluge digitalnog marketinga i oglašavanja

Društvene Mreže

Počevši od Analize, Planiranja i Strategija pa preko Menadžmenta, Oglašavanja i Analitika, naša agencija pruža potpunu uslugu iz oblasti društvenih mreža. Društvene mreže daju legitimitet Vašem brendu, dozvoljavajući direktan kontakt između brenda i potencijalnih klijenata.

Usluge Kontent Marketinga

U većini slučajeva, Konntent (Content) Marketing oživljava brendove, dokazuje doslednost brenda i pruža snažnu vezu između brenda i kupca. Komunikacija između brenda i kupca putem kontenta pomaže u bržem postizanju cilja i smanjenju potrebe za plaćenim oglašavanjem.

Usluge Generisanja Potencijalnih Kupaca

Pravi opis za Lead Generation bio bi generisanje potencijalnih kupaca ili klijenata za Vaše poslovanje. Ako Lead Generation koji trenutno radite nema dobre rezultate, imamo rešenje i plan za novi način generisanja lead-ova, koji će Vam odmah dati neuporedivo dobre rezultate.

Usluge Kreiranja Marketing Strategije

Strategija je veoma važna u digitalnom marketingu. Ako se bavite marketingom a nemate dobru strategiju, vrlo lako može da se desi da izgubite novac i ne dobijete rezultate. Uspešno analiziramo, kreiramo i razvijamo marketing strategije i nastup brenda na različitim tržištima i platformama.

Usluge Optimizacije Konverzije

Konverzije su krajnji ciljevi svake kampanje ili oglašavanja. Ciljevi mogu biti različiti, kao što su kupovina, pretplata, e-knjiga i slično. Optimizujemo konverzije kako bismo oglašavanje učinili profitabilnim. Konverzija se može optimizovati na nekoliko načina, a mi biramo koji način je za Vas.

Usluge Marketing Automatizacije

Automatizacija pri marketingu najviše služi da Vam olakša taj deo posla, smanji resurse i ubrza procese. Koristimo različita rešenja u zavisnosti od zahteva klijenta, a ukoliko ni jedno postojeće rešenje ne odgovara Vašem modelu poslovanja, kreiramo novo za Vas, Vaš biznis ili Vaš brend.

Usluge Oglašavanja na Internetu

Ako mislite da ako budete kliknuli na "boost post" na Instagramu radite i bavite se marketingom biznisa, varate se. Pre svega, potrebno je detaljno istraživanje gde se nalazi Vaša publika, a zatim naši sertifikovani eksperti prave razne vrste kampanja kako bi dobili najbolje rezultate.

Usluge Marketing Konsaltinga

Ukoliko Marketing Tim iz Vaše kompanije ne daje dovoljne rezultate, to nije razlog da tražite drugi tim ili agenciju već je samo potrebno da neko od naših stručnjaka predstavi greške koje prave i pokušamo zajedničkim snagama da povećamo rezultate i ispravimo greške.

Koje platforme najčešće koristimo za Digitalni Marketing?

Agencija za Facebook Oglašavanje
Agencija za Instagram Oglašavanje
Agencija za Twitter Oglašavanje
Agencija za LinkedIn Oglašavanje
Agencija za Pinterest Oglašavanje
Agencija za TikTok Oglašavanje
Agencija za Youtube Oglašavanje
Agencija za Google Oglašavanje
Agencija za Salesforce Marketing Cloud

Kako pravilno odabrati marketing agenciju?

Ukoliko je na sva 3 postavljena pitanja Vaš odgovor "DA", onda je Webolex Marketing Agencija pravi izbor za Vaš brend!

  • Marketing Agencija

    Da li marketinška agencija sa kojom trenutno sarađujete nema odlične rezultate? Ili još uvek ne radite ni sa jednom marketing agencijom, a smatrate da je potrebna Vašem poslovanju?

  • Marketinške Usluge

    Da li ste videli uslugu koja Vam je potrebna na našem sajtu, ili možda niste videli baš tu uslugu ali smatrate da bi naš marketing tim bio kompententan da je pruži?

  • Posvećeni Marketing Timovi

    Kako bi se osećali kada bi znali da u Webolex Marketing Agenciji samo jedan tim smišlja i implementira rešenja samo za Vaš brend?

FAQs

Koje sve usluge pruža Webolex Digital?
Sve vrste digitalnog marketinga, menadžmenta, konsaltinga, oglašavanja, brendiranja, grafičkog dizajna, video produkcije, copywritting-a, izrade softvera i seo optimizacije.
Koje vrste ugovora Webolex Digital ima?
Mesečni ugovor - fokus na mesečnim targetima, fixan budžet.
Trajni ugovor - fokus na trajnim targetima, fixan budžet.
T&M ugovor - klijenti plaćaju po satnici i realnom radu
Koje zemlje pokrivaju Vaše usluge?
Mi smo internacionalna marketing agencija koja radi za klijente širom sveta.
Šta znači "Posvećeni Timovi"?
Timovi stvoreni da implementiraju najbolje rešenje za Vaše zahteve. Jedan posvećen tim radi samo sa jednim klijentom, davajući klijentu potpunu pažnju i posvećenost.
Šta je sa uslugama kojih nema na websajt-u?
Pružamo full-service rešenje i nije sve uvršteno na sajt. Uvek imamo rešenje za Vaše zahteve, kontaktirajte nas.
webolex digital marketing
webolex digitalni marketing

“Veoma dobar proizvod ili usluga može biti loš ako se ne hendluje kako zaslužuje, razmislite o tome pre nego što angažujete marketing agenciju ili marketing eksperta.”

Alex Z.
CMO @ Webolex Digital (UK)