Studija Slučaja 3

Klijent

SEP Startup

Usluge

Back-End Development

Team

Dedicated Team
(5 ljudi)

Tip Projekta

Jednokratni Projekat

webolex digital case study custom crm software

SEP je internacionalni startup koje se predstavlja kao edukativna platforma iz oblasti kurseva iz digitalne industrije. Kursevi se sastoje od predavača i polaznika i za jednu pretplatu studenti mogu da pohađaju preko 1500 kurseva.

Ciljevi

Vremenom, klijent je probao razne gotove CRM sisteme, ali ni jedan od njih nije imao potpunu funkcionalnost koja je klijentu trebala i zatim je odlučio da napravi sopstvenu. Nakon konsultacija sa našim timom, napravili smo detaljan plan koji uključuje mnoštvo kontrole korisnika, kontrola pretplate, prikaz i kontrola troškova, podesavanje i evidencija email kampanja, razne email potsetnike i slično. Obzirom da je klijent već posedovao baze podataka, one su morale biti sinhronizovane se novim CRM rešenjem. Klijent je imao front-end web sajta koji je trebao da dobije potpunu funkcionalnost, što znači da je naš tim radio samo oko back-end development-a. Nakon dodatnih konsultacija, odlučeno je da se koristi PHP.

Izazovi

Najveći izazov na projektu je bio što je rešenje moralo biti gotovo u neverovatno kratkim rokovima, pa smo onda kreirali posvećen tim koje je radio samo na ovom proizvodu kako bi mogao da implementira rešenje što je pre moguće.

Team

Posvećen tim od 5 ljudi radilo je na implementaciji, a ovo su njihove pozicije:

  • 3 Back-End Developer-a
  • 1 QA Engineer
  • 1 Project Manager

Rezultati

Kompletan projekat sa kompletnom dokumentacijom bio je gotov u rekordnom roku, koji je bio 30 dana i naš tim ponovo je pomerio sve granice, ovaj pun vremenske.

Hajde da Vaš brend bude naša sledeća studija slučaja!Besplatna Ponuda